Blikfang med tagterrasse

Fra lang afstand kunne man se folk på tagterassen på en enorm grøn og skinnende lastbil. Det var Deutz-Fahrs nye kørende messestand, som i den grad tiltrak sig opmærksomhed.

80 kvadratmeter Deutz-Fahr messestand, er hvad en tidligere Carlsberg-trailer er blevet lavet om til.

Ønsket er kommet fra Moni Worldwide, som ønskede sig en Deutz-Fahr messelastbil. Først kiggede de efter en ny en af slagsen, men pengene var ikke uendelige, og derfor faldt valget på en brugt Carlsberg-trailer med udskud. Og nu, foruden et stort rum i »stueetagen« har man også en tagterasse.

Moni Worldwide er importør af Deutz-Fahr, som blandt andet SR Agro & Last forhandler, og det er dem, som har stået bag den gennemgribende renovering.

- Det har været et virkelig fedt projekt, siger Rune Jensen, som til daglig er hjernen og hænderne bag en del ombygninger af lastbiler.

SR Agro & Last gik i gang i slutningen af november, og her 1.000 timer senere, inklusiv tømrer, elektriker og aircondition-hjælp, står traileren færdig. En trailer fyldt med detaljer, som både blev set og prøvet på Hjørring Dyrskue.

Næste stop for Deutz-Fahrs kørende messestand var Borgeby-messen i Sverige, herefter følger Landsskuet i Herning, hvorefter turen går til Italien og senere på året indtager den Agromek.

Læs mere om Hjørring Dyrskue

Hjørring Dyrskue afholdes fredag den 21. og lørdag den 22. juni 2024, og byder på sjov for familien med masser af maskiner og aktiviteter for børnene.

Læs mere her

Læs også