Fællesdyrskue ser frem til fyldt dyrskueplads

Opbakningen er stor til Det Sønderjyske Fællesdyrskue, og der er stadig har plads til flere dyreudstillere og erhvervsudstillere til det kommende dyrskue.

Opbakningen til årets Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa den 24. og 25. Maj 2024 er traditionen tro stor.

Maskinudstillere kommer og viser nyheder frem til stald og markbrug. Derudover har skuet mange andre interesserede udstillere. I alt cirka 160 udstillere ventes at fylde dyrskuepladsen i Aabenraa godt op.

- Der er stadig mulighed for at få en stand. Vi har små ledige stande i erhvervsområdet, samt i fødevareområdet, hvor man kan sælge mad og drikke, oplyser Mette Friis Sørensen, dyrskuekoordinator for Det sønderjyske Fællesdyrskue.

Tilmelding af dyr

For øjeblikket tager dyrskuet imod tilmelding af dyr.

Tilmelding skal foregå via dyrskuets hjemmeside, oplyser Mette Friis Sørensen, og tilføjer at deadline for tilmelding af dyr er den 21. april.

Børnenes hesteskue er der også mulighed for at tilmelde sig til. Samt børnedyrskuet hvor man kan tilmelde sin kanin, marsvin, hamster – eller hvad andet hus- eller kæledyr, man måtte have.

Skue for alle

Det Sønderjyske Dyrskue er i høj grad også for børn som publikum og gæster. Børneinstitutioner og skoler op til 9. klasse i det syd- og sønderjyske område kan melde sig til skuet – og opleve dansk landbrug på tætteste hold.

Skuet er derudover den helt store familie oplevelse, som byder på mange børne aktiviteter. Der er mulighed for at klappe en gris, malke en ko, grave efter karameller i en korncontainer, der kan males mel, laves reb og små halmballer. Man kan se hesteshow. Og deltage i spændende konkurrencer rundt om på pladsen, for både børn og voksne.

Lørdag, er der som noget nyt et stort kreativt telt. Her deltager mange hobby-udstillere, og der vil være mange aktiviteter for børn og voksne.

Læs også