Næste weekend er der Store Hestedag i Roskilde

Første weekend i september afholdes Store Hestedag på Roskilde Dyrskueplads. Der ventes i omegnen af 30.000 besøgende.

Bedømmelser, opvisninger og forskellige konkurrencer er omdrejningspunktet for Store Hestedag, der afholdes i weekenden den 2. og 3. september på Roskilde Dyrskueplads. Er du til ridning, hesteagility, kørsel, heste i fri dressur eller blot nyder heste i alle former, farver og størrelser er Store Hestedag arrangementet for dig og familien.

Mere end 1.000 heste

Den weekend giver mulighed for at opleve mere end 1.000 heste i aktion. Der bliver også mulighed for at deltage i clinics, heppe på rytterne i Mounted Games og Sjællandsmesterskaberne i Pony Games, ligesom det bliver muligt at følge de mange mønstringer og bedømmelser inden for forskellige racer.

Endelig vil der være konkurrencer i dressur, spring og kørsel samt flotte hesteshows.

Det vil også være muligt at gå på opdagelse i det store marked med alt til hest og rytter ved Store Hestedag, hvor heste-interesserede mødes.

Knap 30.000 besøgende

Med et besøgstal i 2022 på knap 30.000 er Store Hestedag vokset sig større og større for hvert år, og også i år er der lagt op til det helt store event med mange deltagere og indslag.

Også for hunde

Udover at samle hesteverden, vil Store Hestedag dog også at henvende sig til menneskets bedste ven.

Derfor er der koblet en masse af aktiviteter for hundefolket på Store Hestedag. Blandt andet agility, Lure Coursing, shows og raceudstillinger samt præsentationer af mange forskellige hunderacer. Endelig kan der også shoppes nyt til både hund og ejer.

Læs også