10 forhandlere sælger nu Dammann i Danmark

Gennem MI A/S forhandles Dammann-sprøjterne nu af blandt andre Karl Mertz.

Det tyske firma Dammann konsoliderer sin tilstedeværelse i Danmark med 10 nye forhandlere gennem MI A/S, som overtog forhandlingen af Dammann-sprøjter den 1. september.

De nye forhandlere er Farmas i Brønderslev, Farsø og Herning, J. Hundahl i Skive og Thisted, Askildrup Agro i Randers, TBS Maskinpower i Starup, samt Karl Mertz i Horreby, Sorø og Nakskov.

- For at imødekomme kundernes behov har vi arbejdet på at etablere dette landsdækkende netværk af engagerede forhandlere siden overtagelsen af forhandlingen af Dammann-sprøjter. Forhandlerne kan agere lokalt og professionelt, fortæller salgskonsulent Christian Korsholm fra MI A/S, og tilføjer:

- Vores fremtidige succes afhænger afgjort af vores tilstedeværelse gennem lokale forhandlere. Det er her, vores kunder henvender sig og føler sig lyttet til. Derfor har vi etableret et tæt samarbejde med udvalgte forhandlere, så de opnår større knowhow og praktisk kendskab til produkterne, forklarer salgskonsulenten og understreger, at fælles for dem alle er, at de har været en del af MI-familien i flere år og dermed har et tæt samarbejde med MI’s produktfolk i Vejle.

Danmann-sortimentet omfatter 1-, 2- og 3-akslede trailersprøjter fra 5.000 til 20.000 liter samt store selvkørende sprøjter med to og tre aksler fra 6.000 til 12.000 liter.

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs også