Østjysk biogasfirma modtager tocifret millionindsprøjtning

Flere klima- og energianlæg er blevet sat i drift i både Danmark og Norge fra Sabro-baserede GreenFarm, som nu har taget de første skridt mod nye markeder i Østeuropa.

I den forbindelse er virksomheden i betydelig medvind på sin udviklingsrejse med en tocifret millioninvestering fra Skovgaard Energy. En investering, der muliggør realiseringen af ambitionerne både i Danmark og udlandet.

- Vores klima- og energianlæg er mere aktuelle end nogensinde - især med den kommende CO2-afgift. Derfor ser jeg et stort potentiale i vores enkle og lokale løsning for landmænd, og det kan investorerne heldigvis også se markedspotentialet i, forklarer Frank Wennerberg, direktør i GreenFarm i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

- Med en investor i ryggen er ambitionen at videreudvikle vores allerede velfungerende koncept, indtage nye markeder og styrke vores interne kompetencer.

Med investeringen i Greenfarm indtræder Bjarke Mollerup Bitsch, der er direktør for forretningsudvikling i Skovgaard Energy, i GreenFarms bestyrelse. Skovgaard Energy vil med deres investering samtidig få 10 procent ejerskab i GreenFarm.

Læs også