Corona på ranchen

Cikaderne i den mexicanske aften kan ikke overdøve den muntre stemning på terrassen, da Ramiro Avendaro har inviteret Effektivt Landbrugs udsendte til grill på sin ranch. Først skal vi dog lige se hans landbrug.

Der er kød på grillen.

Det duftes tydeligt, da vi med en kæmpe omfavnelse modtages af den unge storsmilende landmand Ramiro Avendaro, hans forældre og en del andre landmænd, som er inviteret for at snakke med os danske gæster.

Efter en hel del kilometers kørsel gennem et tørt – og meget mexicansk – busklandskab nord for hovedstaden Mexico City er vi nu hjemme hos Ramiro Gonzalez og hans familie – han som har grundlagt det succesfulde andelsselskab Prolea ikke langt derfra.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs mere om Kvæg- og malkestalde

Valget af staldsystemer er afgørende for både produktivitet og dyrevelfærd i landbrugsdrift. Læs mere om emnet, og bliv inspireret af andres arbejdsgange og implementering af teknologier og automatiseringer.

Læs mere her

Læs også