Kødkvæg på mexicansk

- Vi har det frit og godt. Kan selv tilrettelægge produktionen, som vi vil. Jeg ser ikke behov for nogen forandringer, siger ejeren af Los Toritos-farmen midt i Mexico.

Der bliver ikke sparet på hormoner, antibiotika og anabolske steroider, når køddyrene på den mexicanske feedlot, Los Toritos, skal vokse sig store.

Effektivt Landbrug er på besøg for at få en snak om produktionen af oksekød, som mexicanerne holder meget af. Og for at høre om dansk svinekød kunne være en mulig erstatning.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs også