Semler Agros direktør fratræder sin stilling

Jens Aabye Dam fratræder dags dato som adm. direktør for Semler Agro. Der var ikke det rette ledelsesmæssige match, siger Semler Gruppen.

Efter fælles forståelse er der indgået aftale om, at Jens Aabye Dam fratræder sin stilling som adm. direktør i Semler Agro. Direktøren stopper med virkning fra den 14. juni.

Der skal nu ansættes en ny administrerende direktør til Semler Agro, efter at samarbejdet med Jens Aabye Dam er ophørt, meddeler Semler Gruppen i en pressemeddelelse.

- Vi har aftalt at stoppe samarbejdet med Jens Aabye Dam, da der ikke var det rette ledelsesmæssige match. Beslutningen er taget helt uden drama og jeg vil gerne takke for Jens for hans indsats. Nu er vi i gang med at lede efter den rette afløser til at stå i spidsen for vores 325 dedikerede kollegaer i Semler Agro, fortæller Ulrik Drejsig, administrerende direktør i Semler Gruppen.

Ledergruppe varetager funktioner

Han fortæller, at ledergruppen i Semler Agro midlertidigt overtager de daglige funktioner i direktionen.

- Jeg er glad for, at alle i ledergruppen rykker sammen i bussen og tager en ekstra tørn hver især, så alle opgaver bliver varetaget med vanlig styrke, og alle kunder og kolleger oplever samme hverdag, kvalitet og service, siger Ulrik Drejsig.

Læs også