Fra Sønderborg til Axelborg: Chris fører politik på landmændenes vegne

Siden 15-års alderen har Chris Borup Preuss været politisk aktiv og brændt for politik. I dag er han 28 år og kan snart fejre tre år som politisk agent i Landbrug & Fødevarer. En rejse, der har bragt ham langt politisk og tæt på de landmænd og virksomheder, hvis interesser han varetager.

Solen tilsmiler København efter et noget koldt og solfattigt forår her onsdag formiddag i maj. På den anden side af krydset overfor Tivoli tårner det organiserede hjerte af dansk landbrug – Axelborg.

Det er i denne bygning på syvende sal, at vi finder kontoret for public-affairs hos Landbrug & Fødevarer. På dette nabokontor til formanden Søren Søndergaard har Chris Borup Preuss sin vante gang.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om 30 under 30

Følg med, når der stilles skarpt på 30 under 30 i landbruget. Læs, hvad der driver 30 unge med prominente positioner eller bemærkelsesværdige bedrifter.

Læs mere her

Læs også