Niels brænder for det danske landbrug og taler de unge landmænds sag

Niels Skovgaard er med sine 21 år den yngste formand, LandboUngdom har haft længe. Han er til dagligt talerør for de mange unge stemmer på landet, og kæmper for at landbruget fortsat vil have en central position i det danske erhvervsliv.

I den nordlige del af »Smilets By«, Aarhus, findes et knudepunkt for innovation og vigtige beslutninger for mange af landbrugets og fødevareklyngens helt centrale spillere. Et stenkast fra universitetshospitalet i Skejby ligger nemlig Agro Food Park, der er Danmarks største branchespecialiserede erhvervsmiljø for landbrugs- og fødevarevirksomheder. »Parken« huser mere end 80 virksomheder, og det her i dette miljø, at vi møder den unge formand for LandboU

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om 30 under 30

Følg med, når der stilles skarpt på 30 under 30 i landbruget. Læs, hvad der driver 30 unge med prominente positioner eller bemærkelsesværdige bedrifter.

Læs mere her

Læs også