Lasse drømmer om et landbrug fra tiden før sprøjtemidler og GMO

27-årige Lasse Nørgaard Petersen driver sammen med sin kæreste et økologisk deltidslandbrug på Sydfyn. For ham har drømmen altid været at drive et landbrug med god plads, luft og lys til dyrene. Nu håber han på at kunne være en inspiration til finde andre veje ind i landbrug – og være med til at rykke på grænserne for økologien.

Med en sixpence på hovedet, iført en stor skjorte, gummistøvler og med gårdens hund Zeus løbende ved sin side, ligner 27-årige Lasse Nørgaard Petersen på mange måder forestillingen om den klassiske bondemand. Og det er nok heller ikke et helt forkert indtryk af den unge gårdejer. Drømmen er at drive landbrug på den helt traditionelle måde – fra tiden før enorme mejetærskere og sprøjtemidler ble

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om 30 under 30

Følg med, når der stilles skarpt på 30 under 30 i landbruget. Læs, hvad der driver 30 unge med prominente positioner eller bemærkelsesværdige bedrifter.

Læs mere her

Læs også