Dansk udlandslandbrug styrker ledelsen med stærk afgrødeprofil i Slovakiet

Ricki Dandanell Pedersen. Foto: FirstFarms

Danskejede FirstFarms har ansat Ricki Dandanell Pedersen i en nyoprettet stilling som Production Director, Field, i Slovakiet.

Ricki Dandanell Pedersen kommer fra en stilling som produktionschef for afgrødeproduktion hos Goodvalley i Ukraine og har erfaring inden for storlandbrug og ledelse.

Han får nu ansvaret for driften af FirstFarms’ afgrødeproduktion i Vestslovakiet, der er storlandbrugets største afgrødeenhed. Sammen med det øvrige regionale ledelsesteam skal han udvikle og vækste FirstFarms i Slovakiet.

Ansættelsen sker halvanden måned efter, at FirstFarms annoncerede ansættelsen af Jørgen Lindberg som Production Director i Ungarn. Derudover har selskabet de seneste måneder rokeret om på flere ledende funktioner internt. Dette for at sikre, at ledelsen er organiseret optimalt til at eksekvere på FirstFarms’ ambitiøse 2028-strategi, hvor målsætningen er kraftig vækst frem mod 2028.

FirstFarms’ vækst fik også et betydeligt nøk opad den 29. februar 2024, da koncernen sikrede en kapitaltilførsel på 186 millioner kroner fra Heartland-koncernen.

Læs også