Overtagelse giver gyllevognsproducent helt nye udviklingsmuligheder

Den danske gyllevognsproducent Samsons overtagelse af konkurrenten Gøma giver helt nye muligheder for at videreudvikle på de to virksomheders portefølje. Den nye direktør for Samson Agrolize fortæller, at virksomheden regner med at tage det bedste fra de to virksomheders vogne og slå det sammen i en helt ny fremtidig serie.

Den nye adm. direktør hos Samson Agrolize og tidligere medejer af Gøma, Søren Wistoft Jensen mener, at sammenlægningen af de to danske gyllevognsproducenter giver en række fordele for kunderne. Foto: Gøma Gøma og Samson Agrolize bliver slået sammen i Viborg, hvor det får adresse lige ved siden af Samson Agro. Foto: Arkivfoto

Den nye direktør for Samson Agrolize, Søren Wistoft Jensen, der er en af de tidligere ejere af maskinproducenten Gøma, kalder sammenlægning »meget spændende«. Han forklarer, at man nu er i gang med at sammenlægge administrationen. Værkstederne bliver dog først lagt sammen til foråret, når den tidligere Gøma-afdeling har fået færdigproduceret sine bestilte gyllevogne i GG-serien. 

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også