Fødevareministeren og EU-kandidater kommer til BL's sommermøder

Hvis man kan tænke sig at møde fødevareminister Jacob Jensen (V) EU-kandidaterne Ulla Tørnæs eller Asger Christensen, begge Venstre, så er der mulighed for på Bæredygtigt Landbrugs sommermøder, som afholdes på tre forskellige lokaliteter omkring månedsskiftet.

Torsdag den 30. maj, mandag den 3. juni og torsdag den 6. juni går det løs med sommermøder i Bæredygtigt Landbrug.

Peter Kiær, der er formand for Bæredygtigt Landbrug, påpeger, at sommermøderne afholdes på et vigtigt tidspunkt for landbruget.

- Landbruget står foran store udfordringer, da vi ser ind i forhandlinger om vandplaner og en CO2-afgift. Derfor er det i år særdeles vigtigt, at vi samler landmændene til vores sommermøder, så vi kan fortælle landbrugsfamilierne, hvad de kan gøre i fremtiden. Landbruget er ikke problemet når vi taler om miljø, klima og biodiversitet, men vi er løsningen, siger han.

Traditionen tro afholdes foreningens sommermøder på tre lokationer.

Mød EU-kandidater og fødevareministeren

Torsdag den 30. maj foregår arrangementet i det sønderjyske ved Skærbæk, hvor kandidat til Europa-Parlamentet Ulla Tørnæs (V) kommer. Den 3. juni er det ved Herlufmagle, hvor minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Jacob Jensen (V), og medlem af Europa-Parlamentet Asger Christensen (V), kommer. Rækken af møder slutter den 6. juni på Skiveegnen, hvor også Asger Christensen deltager.

Torsdag den 30. maj afholdes mødet hos Hans Henrik Pørksen og Victor S. Conradsen, Randerupvej 100 ved Skærbæk. Mandag den 3. juni afholdes mødet på Gunderslevholm Gods ved Herlufmagle, og torsdag den 6. juni afholdes mødet på Mariesminde ved Kristian Boel Kjær Østergaard, Lavrsens Alle 6, Roslev. 

Alle er velkomne til sommermøderne, der er gratis adgang, og foreningen opfordrer endda til at man tager familien og naboen med. Tilmelding til foreningen er dog nødvendig.

Læs også