Business 03-05-2022 14:16:54 Dansk fødevareforsker vinder eftertragtet kemikerpris DTU-professor Charlotte Jacobsen har modtaget AOCS Fellow Award for sin forskning, der bidrager til at bremse harskning af omega-3 fedtsyrer i fødevarer. En forskning, der kan få gavn for mere end blot fødevareindustrien. Charlotte Jacobsen har vundet den eftertragtede AOCS Fellow Award for sit arbejde med omega-3 fedtsyrer i fødevarer. Omega-3 får mange danskere i den velkendte pilleform. Foto: Pixabay Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk Læs mere om Victor Juul Grønbæk Gem Omega-3 fedtsyrer kan blive harske, når de udsættes for ilt, og det kan være problematisk i forhold til at bruge dem som ingrediens i fødevarer. Vil du læse mere? Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst. Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder. Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen. Prøv os for 10 kr. om ugen Læs også Fremtidens afgrøder dyrkes måske under vandet Planternes proteinhemmeligheder skal afsløres