Marked 12-10-2022 07:13:04 Stolt, fransk fødevareindustri ændrer opskrifter efter stigende ægpriser Verdens ægproduktion forventes at falde for første gang i en årrække efter at have været konstant stigende. I Frankrig er priserne steget mere end i andre lande efter et voldsomt fald i produktionen. Produktionen af æg er faldet med otte procent i Frankrig, hvilket får priserne til at stige, og det franske køkken til at ændre i sine opskrifter. Foto: Pixabay Alexander Dornwirth ad@effektivtlandbrug.dk Læs mere om Alexander Dornwirth Gem Den værste fugleinfluenzakrise nogensinde kombineret med de konstant stigende energi- og fodermokostninger har fået franske fødevarevirksomheder til at sænke produktionen eller ændre i sine opskrifter, skriver Reuters. Vil du læse mere? Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst. Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder. Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen. Prøv os for 10 kr. om ugen Læs også Burægsintention møder skepsis: - Keep on dreaming, Rasmus Prehn