Single slæbesko fra Vogelsang

Vogelsang introducerer nu en single slæbesko til deres BlackBird-gyllevogne med en minimal vægt på 1.050 kg for en arbejdsbredde på 12 meter. Slæbeskoen giver landmænd mulighed for at udbringe flydende gylle jævnt, præcist og med lav emission på arbejdsbredder fra 7,5 til 12 meter.

– Med BlackBird Single tilbyder vi moderne gylleudbringningsteknologi, som er velegnet til mindre gyllevogne og arbejdsbredder og samtidig opfylder de strengere lovkrav, siger Henning Ahlers, salgschef for landbrugsteknologi i Tyskland hos Vogelsang.

Med en vægt på 1.050 kg for en arbejdsbredde på 12 meter er BlackBird Single særligt let. Dette muliggøres af slæbeskoene, som består af robust specialplast og det slanke design af systemet med kun én centralt installeret præcisionsfordeler fra ExaCut-serien. Den relativt lave vægt på slæbeskosystemet skåner jorden under kørsel, og gør eftermontering og håndtering lettere. Transportlåsen, som er integreret i foldestemplet, bidrager også til forenklet eftermontering.

– Den standardiserede transportlås løsnes på redskabssiden, hvilket gør det lettere at eftermontere slæbeskosystemet på næsten enhver gyllevogn. Takket være den integrerede hældningskompensation tilpasser BlackBird Single sig perfekt til jordforholdene og sikrer en jævn og præcis udbringning af gyllen, selv på kuperet terræn, slutter Henning Ahlers.

Med en transportbredde på 2,55 meter i foldet tilstand overholder BlackBird Single lovkravene i hele Europa. Slæbeskosystemet fås i arbejdsbredder på 7,5, 9, 10,5 og 12 meter. BlackBird Single bliver lanceret på EuroTier 2024.

Læs også