Claas tilbyder udvidet forsikringsdækning

Danish Agro Maskiner og Claas tilbyder nu udvidet forsikringsdækning for Claas-maskiner op til 2.400 timer eller de første tre år på alle traktorer og læssemaskiner uden ekstra omkostninger.

Der har længe været mulighed for at købe forsikringsdækning gennem Maxi Care til Claas-maskiner. Nu tilbydes to ekstra år af Maxi Care, der dækker de første 2.400 timer eller de første 3 år, ved køb af Claas-traktorer eller læssemaskiner, helt uden ekstra omkostninger.

Lars Johnsen, salgs- og produktchef hos Danish Agro Maskiner, udtaler, at der i dag er en stigende efterspørgsel efter driftssikkerhed og et klart overblik over maskinomkostningerne. Dette skyldes dels, at maskinerne i dag er udstyret til at udføre komplekse opgaver, som ikke let kan overtages af andre maskiner, og dels fordi der køres flere timer på maskinerne over færre år.

- Betingelserne for Maxi Care til Claas-maskiner er blevet forbedret. Nu medfølger der automatisk to ekstra år af Maxi Care ved køb af traktorer eller læssemaskiner uden ekstra omkostninger. Desuden introduceres et nyt, lavere selvrisikoniveau, for eksempel 1.500 kroner for en traktor. Det er nu også muligt at forlænge garantien på nye Claas-traktorer og læssemaskiner op til otte år eller 8.000 timer, hvis der tegnes en servicekontrakt på maskinen. For mejetærskere og finsnittere kan Maxi Care tegnes, indtil maskinen er fem år gammel, forklarer Lars Johnsen.

Alt kan ske

Ved at inkludere Maxi Care i prisen for traktorer og læssemaskiner ønsker Danish Agro Maskiner at demonstrere sin fulde støtte til produkterne. I en tid med stigende omkostninger for landmænd ønsker virksomheden at tilbyde sine kunder nødvendig sikkerhed og tryghed, siger salgs- og produktchefen.

Arne Spejlborg, servicechef hos Danish Agro Maskiner, forklarer, at selvom man altid forsøger at passe godt på sine maskiner, kan uforudsete hændelser opstå. Tidligere valgte mange kunder at tegne en maskinkaskoforsikring gennem deres eget forsikringsselskab, hvilket kan være fordelagtigt, men ofte dækker sådan en forsikring kun skader udefra og kommer med relativt høje selvrisikobeløb.

- Med Maxi Care er maskinens originale dele, inklusive elektroniske komponenter som styrebokse og sensorer, dækket. Maskinen er simpelthen under fabrikkens garantisystem i hele kontraktens løbetid, siger servicechefen.

Læs også