Niels Reinhard Jensen

Strategi- og virksomhedskonsulent, LandboNord

Strategi- og virksomhedskonsulent, Niels Reinhard Jensen, kan den 1. juni 2024 fejre 25-års jubilæum i LandboNord.

Niels Reinhard Jensen er opvokset på en ejendom mellem Saltum og Pandrup med malkekøer og søer/smågrise. Niels tog en HH på Hjørring Handelsskole, og et år på idrætshøjskole i Vejle. Herefter fulgte 3 år hos en statsautoriseret revisor med en uddannelse til revisorassistent. Niels begyndte som 25-årig på Landbrugsskole og var ude at passe køer, men døjede med en skiskade, så han måtte ændre uddannelsesretning. Derfor blev valget på Landbrugsskolen en uddannelse med fokus på økonomi, hvilket gav en ansættelse som regnskabskonsulent hos Morsø Landboforening.

Siden 1999 har Niels arbejdet hos LandboNord. Her har han været vidne til og en aktiv deltager i den store teknologiske udvikling inden for landbruget. Fra en tid med moderate investeringer og balancer, er der i dag enorme investeringer og store balancesummer. Niels har rådgivet kunder i både op- og nedgangstider.

Selvom der kan være stor forskel på evnen til at investere, så hæfter han sig ved, at det stadig er de økonomiske love, der gælder også uanset hvor mange køer eller hektar jord, man ejer.

Niels’ primære arbejdsopgaver inkluderer strategi, investeringer og ejendomshandler samt driftsøkonomisk rådgivning, der danner grundlag for at træffe store beslutninger.

Hovedparten af kunderne er større mælkeproducenter og planteavlere, hvoraf mange har haft Niels som rådgiver de seneste 25 år.

Kunderne er en stor motiverende faktor af Niels’ arbejde. Han holder af at arbejde med mennesker, der brænder for deres arbejde. Kundernes landbrugsvirksomheder er blevet større, hvoraf behovet for sparring også er øget markant.

Selvom Niels er uddannet i tal og økonomi, så arbejder han meget med mennesker gennem den rådgivning og sparring, han giver. Jubilæet bliver fejret med reception for kunder, familie, kolleger og forretningsforbindelser den 31. maj 2024.

Side 1 af 55 (1318 artikler)Prev1234567535455Next
NEJ

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.