Salg og service af New Holland bliver styrket

MCR i Roskilde bliver serviceunderforhandler af New Holland, og Johs. Mertz udbygger salgsstyrken.

Johs. Mertz og MCR i Roskilde har indgået en aftale, der i den grad gavner nuværende og kommende New Holland-kunder omkring Roskilde og det nordøstlige Sjælland.

Kunderne kan med denne løsning se frem til fortsat at have adgang til et lokalt serviceværksted og samtidig nyde gavn af de specialister, der er i Johs. Mertz-organisationen.

- Udover aftalen omkring service har vi også indgået aftale om leje af salgskontor til to sælgere og den store udstillingshal til udstilling af nye New Holland-traktorer, høstmaskiner og entreprenørmaskiner og vores redskabsprogrammer samt brugte maskiner, fortæller direktør og medejer Christian Holst fra Johs. Mertz.

- De to sælgere, tilføjer han, skal således betjene de utrolig loyale New Holland-kunder omkring Roskilde og i det nordøstsjællandske samt naturligvis alle de trofaste kunder, der igennem mange år er kommet i MCR, tidligere Maskincenter Roskilde som også er kendt som Roskilde Traktorlager.

- Man kan næsten sige, at de får hele to kundedatabaser at arbejde med, og vi ser virkelig frem til tilstedeværelsen med udstilling af nye og brugte New Holland maskiner og redskaber i Roskilde, lyder det videre fra Christian Holst.

Fantastisk udstillingsvindue

Hos MCR er der også glæde og tilfredshed med aftalen.

- Vi har efter bruddet med Claas haft et ønske om igen at blive autoriseret forhandler af et at de store traktor- og høstmaskine-mærker, og vi er derfor glade og meget stolte over, at vi nu kan se frem til forsat en vækst i vores serviceportefølje, siger Viktor Houlind, indehaver af MCR.

Gert Klitgaard, direktør og medejer i Johs. Mertz, påpeger, at service er et meget vigtigt parameter i beslutningen omkring hvilket mærke, kunderne vælger.

- For nogle er den lokale service det vigtigste, mens det for andre er vigtigere med specialister inden for eksempelvis præcisionslandbrug, og at forhandleren har en vis volumen og sælger mere end én 50 fods mejetærsker om året, siger han og fortsætter:

- Med denne aftale med MCR og Viktor Houlind sikrer vi sammen med de 30 montører fra vores tre Mertz-afdelinger i Slagelse, Faxe og Maribo både lokal og specialist viden i samme organisation.

- Vi skal nu have udvidet vores sælgerstab med to nye sælgere til det nye Mertz Roskilde, oplyser Christian Holst og meddeler, at de udover alle New Holland-maskinerne også vil få de øvrige produkter med i kufferten.

- Vi ser også et kæmpe potentiale i entreprenører og anlægsgartnere, som dagligt kører forbi forretningen, hvor vi får et fantastisk udstillingsvindue langs den meget befærdede Hovedvej 14, slutter Christian Holst.

Læs også