Oplevelser for store og små

Der er lagt op til et brag af et par festlige dyrskuedage, når dyrskuepladsen i Hjørring kommer til at emme af liv. Det sker, når LandboNord byder velkommen til Hjørring Dyrskue 2024.

Fredag den 21. og lørdag den 22. juni er der Hjørring Dyrskue. Et skue med oplevelser for hele familien.

Børnene er i fokus med et væld af aktiviteter med kæphesteridning, 4H, skattejagt, små dyreunger, malk en ko, pandekagebagning, ansigtsmaling og meget, meget mere.

Enorme maskiner og den allernyeste teknologi inden for dansk landbrug vises frem på maskin- og erhvervsudstillingen, hvor 100 udstillere er klar til en snak med de mange besøgende.

Dyrskuets formand Lars Mellemkjær hejser flaget og byder velkommen fredag klokken 8.30. Og klokken 12.30 vil borgmester Søren Smalbro (V) og LandboNords formand Torben Farum holde årets åbningstaler, hvorefter der vil være en præsentation af skuets bedste store og lille stand.

Både fredag og lørdag vil der være bedømmelser i dyrskueringen, hvor der med 20 procent flere kødkvæg i den grad vil være noget at kigge på. I alt er der tilmeldt knap 700 dyr med alt fra malkekøer, kødkvæg og heste til får, geder, kaniner og fjerkræ.

Fredagen slutter af med det store Fredagsshow, hvor man blandt andet kan glæde sig til en række opvisninger med heste. Blandt andet Working Equitation ved Christina Winding.

Når man ikke forbi det store Fredagsshow gentages store dele i det store Lørdagsshow, hvor Nordjyllands bedste bonderøv også findes. Lørdag slutter desuden af med de store finaler i ringen og uddeling af ærespræmier.

Læs om skuet og mød nogle af de mange udstillere på de næste sider i avisen.

Læs også