Veterantraktorer og landbrugsmaskiner samles igen på Gram Slot

Dansk Veteran Traktor Klub arrangerer veterantraktor-udstilling, modeludstilling og stumpemarked på Gram Slot den 16. og 17. november 2024. Udstillingen byder på historiske traktorer, entreprenørmaskiner og andre landbrugsmaskiner.

Som sædvanligt vil der også være en lille miniature-afdeling af traktorer.

Dansk Veteran Traktor Klub (DVTK) afholder i samarbejde med Gram Slot en stor veterantraktor-udstilling, modeludstilling og stumpemarked den 16. og 17. november 2024. Arrangementet finder sted på Gram Slot og vil være åbent begge dage fra kl. 10:00 til 16:00.

Udstillingen er en unik mulighed for at opleve en række historiske traktorer, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Der er ingen fastlagt tema for udstillingen, men alle opfordres til at deltage med maskiner, modeller og andet udstyr relateret til klubbens virke.

Alle er velkomne til at medbringe deres traktorer, landbrugsmaskiner eller modeller, opfordrer arrangørerne, og tilføjer, at maskinerne ikke behøver at være nyrestaurerede, så længe de er funktionsdygtige og præsentable.

Stumpemarked

Der vil også være et stort stumpemarked, hvor entusiaster kan finde sjældne reservedele og modeller.

I forbindelse med udstillingen vil der være legeland for børnene, med halmballer og andre aktiviteter.

Der vil være mulighed for camping med adgang til bad, toilet og strøm for dem, der ønsker at overnatte i campingvogn, eller man kan booke overnatning på Gram Slot.

For dem, der ønsker at deltage som udstillere, er tilmelding nødvendig senest den 1. november. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Kontaktpersonerne er Tage Asmussen på tlf. 27 14 39 79 eller Julius Machmüller på tlf. 21 70 24 91. Derudover søges der frivillige hjælpere til at sikre arrangementets gennemførelse, lyder det i en pressemeddelelse.

Lørdag aften kl. 17:00 arrangeres der fællesspisning for udstillerne i Gram Slots restaurant, og prisen for middagen er 180 kr. og bestilling af spisning skal ske ved tilmeldingen til udstillingen.

Læs også