Case IH-forhandler jagter lokation på Sydhavsøerne

S.D. Kjærsgaard har ansat en sælger og to montører til en ny afdeling på Lolland eller Falster.

For knap et år siden åbnede S.D. Kjærsgaard en afdeling i Ringsted, og den store Case IH-forhandler, der har hovedsæde i Frejlev ved Aalborg, satser på en afdeling mere øst for Storebælt, og det skal være på enten Lolland eller Falster.

- Vi arbejder på flere forskellige løsninger, og der er endnu ikke en afklaring, fortæller Palle Kjærsgaard, maskinhandler og administrerende direktør i S.D Kjærsgaard, til LandbrugØst.

Han oplyser samtidig, at virksomheden til den kommende afdeling allerede har ansat Claus Holten, der begyndte som sælger i september, og to montører, der tiltræder 1. november. De er alle tre lokalt forankret på Sydhavsøerne og har erfaring på området.

Central placering

- Vi har primært haft fokus på at finde nogle gode folk, og det har vi gjort, så nu handler det om at finde den rette lokation, lyder det fra Palle Kjærsgaard, der tilføjer:

- Vi satser på en god, central placering, men lukker os heller ikke fast på noget, så derfor kan det både blive på Lolland eller på Falster.

Han oplyser videre, at den kommende afdeling på Sydhavsøerne kommer til at arbejde tæt sammen med Ringsted-afdelingen.

Der vil primært blive fokus på landbrugssegmentet hos Case IH-forhandleren, men der vil naturligvis også blive handlet og serviceret maskiner fra blandt andet Case Construction og Dieci til entreprenørbranchen.

Læs også