10.000 gæstede Madens Folkemøde

Femte udgave af Madens Folkemøde betegnes som både begavet, lækkert, alvorligt og optimistisk.

Der var madglæde, høj sol, spændende debatter og 10.000 gæster, da Engestofte Gods ved Maribo på Lolland dannede rammen om Madens Folkemøde.

Femte gang cementerer Madens Folkemøde som sig det vigtigste samlingspunkt for alle, der arbejder med mad. Årets program talte mere end 100 sceneindslag på ni scener og havde deltagelse fra fødevareminister Jacob Jensen, lands- og lokalpolitikere, interesseorganisationer, erhvervslivet universiteter og uddannelsesinstitutioner.

- Der er ingen tvivl om, at den grønne omstilling stadig optager mange af os og fylder i debatten om vores madkultur. I år så vi også, at især sundhed og den vilde mad interesserer rigtig mange danskere, udtaler Stine Lolk, direktør i Foreningen Madens Folkemøde.

- Jeg er glad for, at vi lykkes med at skabe et folkemøde, hvor vi kan tale om de vigtige spørgsmål på vores tallerken samtidig med, at man kan smage på en mere spændende madkultur. Den femte udgave af Madens Folkemøde var både begavet, lækkert, alvorligt og optimistisk. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre folkemøde, påpeger Stine Lolk.

Læs også