Dessert med god samvittighed?: Bælgfrugt-søstre er klar med endnu en kogebog

Astrid og Malene Søgaard, søstrene bag bælgfrugtsvirksomheden Pure Dansk, er nu klar med endnu en kogebog under titlen »Bag med bælgfrugter«. I den nye bog finder man alle slags opskrifter på brød og kager, der indeholder de bælgfrugter, som sundhedsmyndighederne anbefaler danske forbrugere at spise mange flere af.

Vidste du, at gråærter er et godt alternativ til nødder i brød og kager? At de tilfører en dyb smag og en god konsistens? Eller at ærtemel giver sødme og sprødhed til småkager, hindbærsnitter og tærter? Og er du klar over, at Ingrid ærter kan blendes i en remonce og dermed være et alternativ til marcipan? Og brune hestebønner giver en saftig dej og tilfører bagværket en let syrlighed, som det også kendes fra surdej.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs også