Ny forhandling til Anker Bjerre

Den midt- og vestjyske maskinforretning, Anker Bjerre, styrker produktprogrammet med østrigske Pöttinger-maskiner.

Anker Bjerre A/S har indgået en ny, direkte forhandleraftale med den østrigske maskinproducent Pöttinger. Aftalen er en konsekvens af stigende efterspørgsel på græsredskaber, og Pöttinger bliver en vigtig tilføjelse til forretningens eksisterende produktudvalg.

- Vi har oplevet en markant stigning i efterspørgslen på græsredskaber og har derfor ledt efter en stærk samarbejdspartner, der kan levere den høje kvalitet, vi står inde for. Pöttinger passer perfekt ind som et supplement til vores nuværende brands, som vi fortsat vil beholde, fortæller Søren Romby, salgskonsulent og medejer af Anker Bjerre, og tilføjer:

- Pöttinger står stærkt på markedet, hvilket har medført, at Anker Bjerre har foretaget et større lagerindkøb af Pöttinger-maskiner. Det betyder, at vi kan fremvise produkterne for kunderne og sikre hurtig levering, hvilket er afgørende for salget. Med Pöttinger i sortimentet vil vi også kunne tilbyde en større demoflåde til sæsonen 2025, afslutter han.

Stort reservedelslager i Danmark

Ifølge Anders Frandsen, salgskonsulent og medejer af Anker Bjerre, er det en stor fordel, at Pöttinger har etableret et omfattende reservedelslager i Jylland.

- Det sikrer, at vi hurtigt kan få reservedele til både os selv og vores kunder. Denne hurtige og effektive levering er afgørende for vores salgs- og serviceorganisation, forklarer han.

- Anker Bjerres salgsteam vil være repræsenteret på Pöttingers stand på Agromek 2024. Det er et tydeligt tegn på det gensidige engagement i vores partnerskab, og vi ser frem til et frugtbart samarbejde, siger Lars Andreasen, General Manager hos Pöttinger Scandinavia.

Læs også