Udsigt til to herlige dage på Bregentved

Bortset fra to »corona-aflysninger« i 2020 og 2021 har der hvert år siden 1969 været børnedyrskue i Piberhusfolden ved Bregentved Gods nær Haslev, og det bliver der også i år.

I weekenden den 29.- 30. juni samles børn og dyr i skøn forening, og der er garanti for hyggelige timer og mange smil i løbet af de to dyrskuedage, der normalt trækker mellem 10.000 og 12.000 besøgende.

De får mulighed for at opleve omkring 250 børn, der udstiller forskellige dyr som blandt andet heste, kaniner, hunde, marsvin, æsler, geder, får, kalve og høns.

Tallene gør Børn & Dyr på Bregentved til Danmarks største børnedyrskue, og vanen tro vil der også være et væld af spændende aktiviteter, underholdning og oplevelser for hele familien.

Foruden de mange dyreudstillere og de underholdende indslag vil der som altid også være et stort antal firmaudstillere i Piberhusfolden, hvor de besøgende normalt kan finde mange rigtig gode tilbud.

Børnedyrskuet åbner både lørdag og søndag klokken 9. Lørdag lukker dyrskuet klokken 19, mens skuet lukker én time tidligere om søndagen.

Læs også