Gode til gyllevogne: Vredestein lancerer to nye VF Flotation-dæk

Vredestein har netop lanceret to nye størrelser i VF Flotation-serien: 800/45 R 26.5 Flotation Optimall og VF 800/45 R 30.5 Flotation Optimall, som blandt andet er velegnede til græstrailere og gyllevogne.

Ifølge Vredestein er det nu muligt at reducere trykket på markerne med op til 30 procent, når der høstes græs. Dette skåner jorden og stimulerer en hurtigere genvækst af græsset efter slåning. Mønstret med afrundede kanter på profilblokkene sikrer, at der sker minimal skade på græsset.

- Vores nye Vredestein Flotation Optimall-dæk er en førsteklasses dækløsning, der hæver barren med hensyn til jordbeskyttelse, græsbeskyttelse og selvrensning, siger Knud Blomgreen, produktspecialist hos Vredestein-dæk i Danmark, og fortsætter:

- Vi har haft dette dæk på markedet i andre populære størrelser i mere end et år nu, og vi har fået god feedback fra kunderne om, at de er stabile at køre på, holder sig rene og efterlader et næsten usynligt fodaftryk.

Imødekommer alle behov

- Derudover har flere kunder bemærket minimal slitage på dækket, og det bekræfter også vores filosofi om den lange levetid, som vi stræber efter, at alle Vredestein-dæk skal levere, slutter Knud Blomgreen.

Dækkene fås hos alle danske dækforhandlere og er også fabriksmonteret på nye maskiner af forskellige mærker som eksempelvis gyllevogne og trailere.

Udvalget af Vredestein VF Flotation Optimall består nu af ni størrelser, der imødekommer alle behov.

Læs også